Olen viettänyt hävytöntä hiljaiseloa jo useampaan otteeseen blogissa. Syksy oli pitkä kuin nälkävuosi ja joulun ajan taisin nukkua talviunta. Joskus vuodenvaihteessa löysin sattumalta omalta paikkakunnaltamme piha suunnitteluun liittyvän kurssin ja jopa mahduin mukaan. Siitä se sitten alkoi. Verenkierron elpyminen. Sitä sitten tuli istuttua koneen ääressä tunti jos toinenkin. Jossain vaiheessa kokeilin naamakirjan antia puutarhan hoitoon höyrähtäneille. Sieltähän löytyy ties sun mitä. Parasta on kuitenkin ollut löytää muutama ryhmä, jonka jäsenten kanssa on klikannut samalle aaltopituudelle saman tien. Ei tietenkään kaikkien, mutta hyviä uusia tuttavuuksia-kaveruuksia on siunaantunut. Suunnitteilla on jo yhteinen/yhteisiä matkoja. Vertaistuki on ihanaa, silloin kun livefrendeja ei juurikaan ole. Se huono puoli tässä paikkakuntien vaihdossa aikuisiällä on eittämättä ollut. Onneksi on naamakirja. Kun sitä käyttää harkiten ja oikeaan tarkoitukseen, on se melkein yhtä hyvä,kuin oikea kirja...tai no.. ei vaiskaan...

sininata_320x213-normal.jpg

Ryhmäläiseltä ostetuista siemenistä kasvaa vauhdilla uusia vauvoja. Yläkuvassa sininata.

ruukut_160x240-normal.jpg

Saviruukkuja ei koskaan voi olla liikaa. Niinpä kirppiksiä on kierretty ahkeraan. Kuvan setin sain samalla hintaa kirppikseltä koreineen päivineen, mitä kaupassa olisi  maksanut yksi saviruukku aluslautasineen. Myös tässä hurahduksessa kannattaa siis kirppikset ja kierrätys hyödyntää.

Viikonloppu on mennyt siis suurin piirtein taimia kouliessa ja uutta opiskellessa. Nyt on aika mennä saunaan pesemään kynnenaluset ja sen jälkeen nukkua hyvät yöunet, että jaksaa tulevan työviikon.