Tänään sitten reippaana tyttönä käytiin Liiterissä ruokaostoksilla töiden jälkeen. En kertakaikkiaan jaksanut ajatellakkaan, että olisin lähtenyt taaplaamaan hehtaari-Prismaan untuvatakki päällä. Ja Liiterissä nuo ostosten loppusummatkin säilyvät maltillisina, kun ei valikoimat ole liian laajat. Riittävän laajat kuitenkin perheemme perustarpeisiin. Nyt kun olen into piukassa alkanut nuukailemaan ja pikkasen enemmän luomuilemaan, biletin hyllyrivien väleissä löytäessäni allaolevat valikoimauutuudet. Uutuudet siis minulle.

 

Laktoosittomat Milbonan maitojuomat maksoivat 1,39 euroa, kun vastaavat valiolaiset maksavat vähintää 30 senttiä enemmän. Äkkiä kun lasken kaavalla 18 litraa/viikkox0,30 senttiä tekee vuodessa 280,80 euroa!! Aivan käsittämätöntä!! Oikeesti! Ei ole vaikea päättää, mistä jatkossa haen maidot meidän vasikoille eli kahdelle maidon rakastajalle.

Toinen kiva löytö oli luomupasta. Kivasti oli muutenkin kotimaisia vaihtoehtoja. Ainoa, missä en kotimaista vaihtoehtoa löytänyt oli pekoni. Huomenna kun olisi tarkoitus tehdä pekoni-muna -aamiainen viikonloppuvieraamme kunniaksi. Niinpä naama nyrpeenä lykkäsin kärryyni puolalaista pekonia. Lisäksi meinasin vetää hessut nenään itseni kanssa, kun kauppakopasta ei löytynyt kuin kaksi kestohedelmäpussia.

Illalliseksi valmistuu helppoa ja nopeaa aurajuusto-kinkku-herne -.pastakastiketta, jossa kerman sijasta käytetään nami nami ranskankermaa..

Ihanaa alkanutta pakkasviikonloppua teille kaikille!