Ostin joitankin vuosia sitten työkaveriltani taulun, joka silloin tuntui "omalta" jutulta. Aikani taulua katseltuani totesin sen olevan aivan eri maailmasta kuin muu kotimme sisustus. Niinpä laitoin taulun huuto.net:tiin myyntiin. Aikansa se oli siellä myynnissä, mutta ei mennyt kaupaksi. Eilen käydessäni pojan kanssa kunnallisessa hammashoitolassa, minulla välähti. Siis todella välähti. Taulussa on kauniit värit ja se on kookos. Niinpä päätin tarjota sitä vanhustenkodin seiniä ilahduttamaan. Torstaina on tiedossa jännät hetket. Silloin osastonhoitaja päättää, kelpaako taulu heille vai ei. Toivottavasti. Ja jos ei, niin jatkan kierrostani. Seuraavaksi tarjoan sitä keskussairaalaan...


Samalla kyydillä taidan viedä ylimääräiset Kodin kuvalehdet ym. minulle turhat, mutta suhteellisen uudet lehdet uusille lukijoille.

Me kaikki voimme tehdä hyvää, jos vain haluamme. Ihan pienillä jutuilla. Ollessani sairaalahoidossa pari viikkoa sitten jouduin jälleen kerran toteamaan, että mitään ylimääräistä terveydenhuollon / sosiaalialan palveluita käyttäville ei tarjota. Niinpä olenkin jo vuosia lahjoittanut uudehkot omat lehteni milloin hammashoitolaan, milloin terveyskeskuspäivystykseen , sairaalaan jne. Ilolla ne on aina otettu vastaan.


Mitäs jos sinäkin?!
 
JK: Taulu otettiin vanhainkodilla ilolla vastaan = saimme roppakaupalle koko perhe hyvää mieltä. Suosittelen!