Osana omaa pientä maailmanpelastusoperaatiotani olen monen muun ihmisen lailla päättänyt käyttää tavaran hankkimisen sijaan palveluita. Ja mielellään niitä yksityisyrittäjien tuottamia. Tänään olivat vuorossa kantava voimani eli omat pikku tassuset.

Olen yleensä huollattanut jalat viittä yli viis eli vasta sitten, kun sandaalit on kaivettu naftaliinista ja varpaat ovat kaiken kansan nähtävillä. Yleensä tuossa vaiheessa moni muukin herää ja ajan saaminen jalkahoitoon on hankalaa. Edellisistä vuosista viisastuneina otin varaslähdön jalkahuoltoon. Kimmoke tosin tuli City-dealin kautta
http://www1.groupon.fi/groupon-deals/groupon.php?t0=fi_FI&t1=0&t2=1170&subscribed=false&ndoi=&__fsk=-991947027 kautta. Palvelun tarjosi lahtelainen Duvet Kauneuspalvelut http://www.duvetkauneus.com/index.php?pinc=1. Eli ihana, lähes tunnin pituinen jalkahoito maksoi tällä diilillä vain 22 euroa. Tänne tuli ostettu lahjakorttikin, jonka arvoin työkavereiden ("alaisten") kesken.
Olo hoidon jälkeen oli taivaallinen. Jalat oikein huokailivat sukissa (puhtaissa sellaisissa) kävellessäni autolle. En muistanutkaan, miltä tuntuu hoidetut, rasvatut jalat. Minä kun olen varmasti Suomen laiskin jalkojen rasvaaja. Lisäksi pottuvarpaan vuosikausien kumppani syylä sai tarvitsemaansa hoitoa. Sovimme lisäksi kosmetologin kanssa "hoitosarjasta" ja kotihoidosta, jolla väärin hoidettu (hoidettu ainakin neljä viimeistä vuotta känsänä...) syylä  saadaan vihdoinkin hengiltä. Sainpa mukaan lisäinfoa orastavaan vaivasenluun hoitoonkin.

Itsestään pitää pitää huolta. Se kyllä tiedetään. Mutta mikä siinä on, että aina kun suo itselleen hemmottelun, tulee niin kovin usein sellainen olo, että tekeekin jotain väärin?!? Itsestäänkö ei muka saisi välittää?!

Suositaan palvelun tuottajia ja ei kanneta sitä turhaa rompetta kotiin!

ps. Tuli sitä uutta tavaraa tänään muuten kotiin kannettua, jos ihan rehellisiä ollaan...Huusin itselleni ihanan villaisen paidan huuto.netissä. Muut ne alkavat kaivelemaan kevätvaatteita esille, minä tyttö se vaan huutelen villapaitoja. Kuka olikaan viluville?!